Erik Borglund

Springa på konferenser

Jag gillar att springa. Att alltid ha med sig träningskläder när jag reser är liksom chansen för att rensa hjärnan. Läste igår en artikel om att just löpning är en av de bästa sätten att stressa av.

När jag är på konferens är löpningen extra härligt. Ofta så pratar man engelska hela dagen så tillslut känns skallen som sirap. Dessutom sitter man ned och känner sig mestadels förslappad. Att då vakna lite extra tidigt på morgonen och knyta på sig skorna och ta en morgonlöpning är fantastiskt härligt. Det rensar hela skallen och skapar förutsättningar för att få en bra dag. Har ni inte provat själv så gör det, man springer så länge som man vill och känner för:)

Nu står vi inför dag 2 på AERI och programmet ser fantastiskt ut även idag. Börjar med en keynote av Sue Mpckemmish som alltid levererar tänkvärda saker.

 

http://erikborglund.wordpress.com