Erik Borglund

Redo för review?

DÅ var tre dagars möten avklarade och det jag förberett för att presentera fick aldrig plats. Inte är jag bitter för det….:) Skämt å sido så avslutade vi mötet med en diskussion kring vad som vi behöver göra inför vår första review i Bryssel. Flera av de saker jag planerat att lyfta handlade just det om problem kopplade till sådant som kan bli granskade i en review. Men jag är inte bitter……

Om en månad är det dags och då skall jag klä skott för alla delar i det arbetspaket MIUN är ansvarig för, men som många av dem helt har kört sitt eget race utan att lyssna. Hur gör man det då? Know your enemy. En viktig detalj kommer att vara att kartlägga de reviewer vi får tilldelade. Vilka är de? Vad har de för fokus, vad verkar de göra osv. Nog tror jag det kommer gå bra, men just känslan då den mer fria tolkningen av vad projektet skall göra har rått så är jag tveksam till att det kommer bli lätt. Men rapport följer.

Athen har dock varit en härligt enkel stad att vara i. Tunnelbanan fungerar bra, bussar likaså. Trevliga människor och min favorit cappuccino frappo. En isig cappuccino utan socker det är mums. I morgon blir det nu hemresa med sämsta trippen. Via bryssel (6h väntan) och sen Stockholm (2,5h väntan) kommer jag slutligen om allt går vägen hem. Allt för att kastas in i en hektisk fredag med undervisning, intervjuer, bli intervjuad av internrevisionen, handleda. Därefter kan jag göra helg och ser fram emot en helg med MTB orientering och rullskidor i Övik med stora sonen.

 

http://erikborglund.wordpress.com