Erik Borglund

webbinarer

En vecka är snart till ända. Min forskargrupp FODI dvs forum för digitalisering har genomfört tre stycken webbinarer som totalt attraherade 150 lyssnare. När vi alla tvingas bli digitala och distansera sig fysiskt, så försöker vi att skapa förutsättningar att nå ut med vår forskning på nya sätt.

För egen del pratade jag om dokumentation under kris, ett område jag brinner för och som jag ägnat 10 år av forskning åt. Arbete med lägesbilder, informationsdelning har sällan varit mer aktuellt än idag. Efter denna pandemi kommer vi kunna förstå hur organisationer ställt om från en analog kris-hantering till en digital och vi kommer lära oss av erfarenheter hur lägesbild skapas distribuerat. Det kommer nog finnas flera versioner av goda exempel. Men först tar vi helg:)

http://erikborglund.wordpress.com