Mötesplats Campus Östersund 28 februari

Varmt välkommen till Mittuniversitetets största arbetsmarknadsmässa!

Den 28 februari 2018 har studenter och arbetsgivare möjlighet att träffas på Mittuniversitetet Campus Östersund. Detta är ett tillfälle där ni kan starta ett samarbete med potentiella nya medarbetare och skapa viktiga relationer inför framtiden!

Deltagare under dagen är arbetsgivare från både näringsliv och offentlig sektor samt studenter på Mittuniversitetet campus Östersund.

Deltagande företag/organisationer har möjlighet att lyfta just deras företag eller organisation, mingla och ha kontaktsamtal med studenter för att hitta den kompetens de söker. Att erbjuda studenter examensarbeten, praktik/VFU, sommarjobb, mentorskap med mera kan ge värdefulla nya perspektiv.

Deltagande studenter har möjlighet att mingla samt boka kortare samtal (kontaktsamtal) med deltagande företag där ni ges möjlighet att presentera er själva. Du kanske hittar din kommande arbetsgivare eller en lämplig samarbetspartner för ditt examensarbete eller praktik.

Kontaktsamtal och utställande företag/organisationer.

Till mötesplats campus deltar ett 40 tal företag och organisationer. Du hittar de flesta av dem i vår eventyta. Flera av arbetsgivarna erbjuder kontaktsamtal där du har möjlighet att presentera dig själv.

Anmälan:

Ordinarie anmälan för studenter är öppen till 2018-02-26 23:59.  I anmälan ingår lunch och fika.

Från 2018-02-27 00:00 och fram till eventets slut kan du efterregistrera dig.  Vid efterregistrering har vi inte möjlighet att erbjuda lunch då den ska förbeställas, det bjuds istället på kaffe och te som kåren bjuder på (efterregistrering krävs).

För anmälan, klicka på fliken ”Anmäl dig här”

Registreringen för studenter öppnar kl. 09.45. Företag och organisationer registrerar sig från kl. 08.30
Mittuniversitets chef vid Samverkansavdelningen, Robert Pettersson, hälsar alla välkomna
Deltagande arbetsgivare får möjlighet att pitcha sitt företag och sitt erbjudande till studenterna under max 1 minut
Studenter har möjlighet att mingla och besöka deltagande företag och organisationer vid deras eventyta
Mingellunch serveras i Ljushallen till föranmälda deltagare
Ett kontaktsamtal är ett individuellt samtal på 15 minuter. Utställande företag/organisationer har antingen ett konkret erbjudande (exempelvis jobb, praktikplats och/eller examensarbete) eller vill träffa studenter för potentiella framtida samarbeten
Platsreservation-Företag
kr1,000.00
Anmälan
Efterregistrering-Studenter
Kostnadsfri
Anmälan
Event Information
Samarbetspartners