Erik Borglund

IRIS41 / SCIS9

Då har årets IRIS och SCIS gått av stapeln i Odder, utanför Aarhus. Det var ett 80-tal forskare seniorer och doktorander som i dagarna 3 ägnade sig åt nätverkande, forskningspresentationer, vetenskapliga samtal och annat spännande.

IRIS är ju en arbetskonferens där man presenterar en artikel som en grupp diskuterar och kommer med konstruktiv kritik på. Tanken är att man utvecklar artikeln efter IRIS och genom den mix av respons man får brukar artiklar från IRIS faktiskt bli publicerade i ansedda källor. Detta var andra gången jag fått förtroendet att vara ordförande i en arbetsgrupp och därmed också leda diskussionerna så att de blir konstruktiva. Jag kan återigen konstatera att det går alltid att lära sig nya saker och kontinuerligt lära sig i detta område. Den dagen då jag sluta tro att jag kan lära mig något så bör jag ta en paus eller kanske sluta:)

Nu väntar en veckas semester innan arbetet tar vid under hösten.

 

http://erikborglund.wordpress.com