Anders Fällström

BLAD – Behovsstyrt lärande genom anpassat deltagande

Ända sedan i april har jag vid olika tillfällen pratat om vikten av att vi tar nästa steg vad gäller e-lärande, uppdragsutbildning och kompetensförsörjning En utmaning för universitet och högskolor idag är hur vi på ett bättre sätt kan distribuera vår utbildning så att den passar såväl företag som offentliga aktörer. Vi håller nu precis på att ta fram en projektplan och rigga ett projekt för en ny typ av utbildning som ytterligare ska kunna stärka oss som ett globalt universitet och fördjupa vårt regionala engagemang.   Om detta skriver Anna-Lena, Mats och jag i ÖP:

http://www.op.se/jamtland/debatt-nu-kan-mittuniversitetet-erbjuda-en-ny-form-av-kompetensutveckling

Förhoppningsvis kan projektet vara igång i vår. Vi kommer säkert att återkomma till detta både en och två gånger, men hör väldigt gärna av er om ni har tankar, åsikter eller idéer kring detta.